Microcement hitter i disse år!

Det hvide skandinaviske look er på vej ud til fordel for det rå, urbane ”New Yorker” look. Det er her microcement / betongulv kommer ind i billedet.

Hvad er microcement?

Det er et materiale, som kan påføres næsten alle overflader, hvilket giver uanede designmuligheder.

Gulve i stuer, køkken, gangarealer og endda hele brusekabiner kan etableres med microcement. Endda uden at fjerne klinker inden. En hurtig og økonomisk løsning!

Belægningen er baseret på cement, men indeholder også en række andre naturlige stoffer, som er med til at give materialet et unikt udseende, hvilket også ses på det færdige resultat som i øvrigt kun fylder ca 3 mm i højden.

Alt bliver lavet i hånden og derfor kan 2 opgaver aldrig blive ens.

Vi kan som kun få tilbyde alle farver, vi skal blot bruge ønsket RAL farve nr.

Slut-overfladen bliver glat eller ru, mat eller blank – efter kundens ønske.

I forhold til de gør-det-selv løsninger der findes, får man her en overflade der ikke ser plasticagtig ud, som tåler tryk fra fx stoleben og som faktisk har vedhæftning i eksisterende underlag.

Og så slipper man for selv at lege håndværker.

microcement gulv med betongulv

LUX

På luksussiden kan vi tilbyde fantastiske, lækre og 100% bæredygtige vægoverflader baseret på italiensk kalksten og marmor som kan gøre enhver (arkitekt) blød i knæene.

En unik løsning til den kræsne kunde.

Kontakt os for mere info.

 

Microcement, New Yorker & betongulv

Kært barn har mange navne.

Fælles for dem alle er det urbane betonlook som er utroligt populært i disse år.

At se til ligner de hinanden, men Microcement er et tyndt materiale, hvilket åbner en mængde muligheder for at skabe unikke gulve og vægge i et bredt udvalg af farver.

Fordelen ved Microcement er, at de mange tynde lag giver en utrolig styrke og samtidig en minimal etablerings og tørretid. Samlet lagtykkelse er ca 3-4 mm hvilket er en stor fordel ift. tilstødende lokaler, dørtrin og andre forhold der skal tages højde for.

At man kan få det flotte udseende uden at fjerne eksisterende fliser mm er endnu en fordel som kun påvirker pris, etableringstid og rengøring positivt.

Farverne er mange

New Yorker og betongulve er kendetegnet ved et cementagtigt, gråt udtryk.

Det kan man også lave Microcement gulve i. De grå toner vælges faktisk oftest.

Men vi kan tilbyde Microcement i mange andre farver, fx sand som giver et lækkert sydlandsk udseende. Eller hvidt som bringer tankerne mod lækre koralsandsstrande.

Eller hvad med et mørkegrøn eksklusivt-udseende og elegant gulv med de unikke strøg som er kendetegnet ved et håndlavet gulv?

Før og efter billede af trappe med microcement

Rigtig microcement også succesfuldt udendørs

Hvor gør-det-selv produkter med en vis succesrate kun kan bruges indendørs, kan rigtig Microcement også bruges udendørs.

Som en elegant løsning på fx terrasser hvor minimal vedligehold ønskes eller på udekøkkenet der skal have et facelift. Produktet leveres i mange forskellige farver og giver en skridsikker overflade.

Vi kan levere en bred vifte af muligheder.

I gang med microcement på betongulv
Zoom ind på microcement gulv
håndarbejde af microcement betongulv
Visning af arbejde med microcement betongulv
closeup af betongulv med new yorker stil

Microcement gulve og vægge er ALTID unikke

Vores belægninger bygges op i mange små lag. Ofte 5-7 lag.

Hvert lag lægges i hånden med et pudsebrædt.

Ofte etableres der, i belægningen, et glasfibernet, hvilket giver endnu større holdbarhed og minimerer risikoen for revner.

 

At alle 5-7 lag lægges manuelt med et pudsebræt i metal, betyder at overfladens ​​tekstur altid vil være unik: Forvent ikke et gulv præcis magen til naboens. Og glæd dig over han aldrig kan få lige præcis magen til dit.

Vores gulve og vægge vil altid være unikke. Ligesom årene i et træ, marmorering i marmor eller fingeraftrykket på håndværkeren.

Få microcement professionel udført

Gulvet kan etableres på mange forskellige overflader med et flot resultat. Know how og håndelag er dog essentielt og derfor anbefaler vi ikke at man kaster sig ud i det uden erfaring.

I samarbejde med kunden laver vi en detaljeret beskrivelse og forventningsafstemmer sådan at resultatet svarer til kundens ønske.

Blå microcement
Lilla microcement new yorker gulv
Guld betongulv